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Abstract
[bookmark: _Hlk13974497]This submission proposes resolutions for following CIDs: 

23005, 23009, 23108, 23151, 23152, 23153

Revisions:
· Rev 0: Initial version of the document.



TGbe editor: The baseline for this document is 11be D6.0



Interpretation of a Motion to Adopt

A motion to approve this submission means that the editing instructions and any changed or added material are actioned in the TGbe Draft. This introduction is not part of the adopted material.

Editing instructions formatted like this are intended to be copied into the TGbe Draft (i.e., they are instructions to the 802.11 editor on how to merge the text with the baseline documents).

TGbe Editor: Editing instructions preceded by “TGbe Editor” are instructions to the TGbe editor to modify existing material in the TGbe draft. As a result of adopting the changes, the TGbe editor will execute the instructions rather than copy them to the TGbe Draft.

	CID
	Clause
	Pg/Ln
	Comment
	Proposed Change
	Resolution

	[bookmark: _Hlk169191209]23005
	9.4.2.325
	299.34
	In the text "﻿The Mean Data Rate field indicates the average data rate specified at the MAC SAP rounded up to the nearest kilobit per second, in units of kilobits per second,…" the phrase *kilobit per second'* is repeated. The first occurrence seem to be redundant.
	Remove the first occurrence of 'kilobit per second' to simplify the text as suggested here:
"The Mean Data Rate field indicates the average data rate specified at the MAC SAP *in units of kilobits per second*,…"
	Accepted

	23009
	9.4.2.325
	297.22
	In ﻿Figure 9-1072au there is typo in the field name "﻿Delayed Bounded Burst Size".
	Change the field name to "﻿Delay Bounded Burst Size"
	Accepted

	23108
	5.1.5.11
	86.18
	Figure 5-10b: Likely misuse of normative language, "may":  what is the normative (optional) requirement (and how is it verified) for "may conceptually be provided"?  Guess is this trying to convey a possible way to envision how this is provided. In concept if not in practice. Or something else completely different, but that's my best guess at the moment.
	Change "may" to "can"
	Rejected

The comment is out of scope:  i.e., it is not on changed text, text affected by changed text or text that is the target of an existing valid unsatisfied comment.

Please, note that the same “may” term is used similarly in REVme D5.0 sections 5.1.5.3 Figure 5-4, 5.1.5.6 Figure 5-6, and 5.1.5.9 Figure 5-9.

	23151
	5.1.5.1
	81.30
	Style could be improved: to+via/via+to is better as to+via/to+via
	Try "to the LLC sublayer via the MAC SAP or to the DS via the DSAF"
	Accepted

	23152
	5.1.5.1
	81.30
	Rogue comma
	Try "via the MAC SAP or via the DSAF …"
	Accepted



	23153
	5.1.5.1
	81.60
	The parenthetical "(MLO)" is too weak since this arch does not apply to non-MLO MACs. Also, given that there is no MPDU distribution function (and the text at P81L14), the peer must be an MLD also.
	Change caption to "MAC data plane architecture for an MLD exchanging individually addressed Data frames with a peer MLD"
	Accepted
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