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Abstract
This submission proposes resolutions of comments received from TGay comment collection (TGay Draft 1.0).
· 5 CIDs: 1238, 1265, 1949, 2143, 2232






1. Introduction

Interpretation of a Motion to Adopt

A motion to approve this submission means that the editing instructions and any changed or added material are actioned in the TGay Draft. The introduction and the explanation of the proposed changes are not part of the adopted material.

Editing instructions formatted like this are intended to be copied into the TGay Draft (i.e. they are instructions to the 802.11 editor on how to merge the text with the baseline documents).

TGay Editor: Editing instructions preceded by “TGay Editor” are instructions to the TGay editor to modify existing material in the TGay draft. As a result of adopting the changes, the TGay editor will execute the instructions rather than copy them to the TGay Draft.

	CID
	Page Number
	Line Number
	Comment
	Proposed Change
	Resolution

	1238
	155
	37
	"non-EDMG AP or PCP"  -- binding of qualifier is ambiguous
	Reword "A non-EDMG AP or a non-EDMG PCP".     Make similar changes throughout this subclause for this and "EDMG AP or PCP".
	Accepted-

TGay editor to make the corresponding changes in the draft 1.0, i.e., change "non-EDMG AP or PCP" to "A non-EDMG AP or a non-EDMG PCP", change "EDMG AP or PCP" to "EDMG AP or EDMG PCP".

	1265
	40
	10
	Why A-BFT in Secondary Channel subfiled is reserved if the value of the next A-BFT subfield is nonzero?
	Please clarify or remove the limitation


	Rejected-

when the Next A-BFT subfield is nonzero, there is no A-BFT following beacon. Fields for “A-BFT Multiplier” and “A-BFT in Secondary Channel” in Figure 12 should be reserved.


	1949
	39
	2
	In the draft text the Figure 9-61 does not cover A-BFT<>0 and the Figure 12 makes no sense to DMG devices due to "Unsolicited RSS Enabled field" that is not backward compatible
	Keep the Figure 9-61 as is and provide additional figure that is EDMG specific that may define B14 and Next A-BFT only
	Rejected-

The revised Figure 9-61 is used when the Next A-BFT subfield is 0, and the Figure 12 is used when the Next A-BFT subfield is nonzero.

When the Next A-BFT subfield is nonzero, the IsResponderTXSS is useless for DMG STA, and will not be interpreted by DMG STA, hence could be replaced and interpreted by EDMG STA with a new meaning.

The IsResponderTXSS subfield is set to 1 to indicate the A-BFT following the BTI is used for responder transmit sector sweep (TXSS). This field is set to 0 to indicate responder receive sector sweep (RXSS). When this subfield is set to 0, the FSS subfield specifies the length of a complete receive sector sweep by the STA sending the DMG Beacon frame.

	2143
	153
	29
	According to Section 6.5.4.2 of the 802.11-2016 Draft, aAirPropagationTime is "twice the propagation time (in microseconds) for a signal to cross the maximum distance between the most distance allowable STAs that are slot synchronized", we should take that into account in our definitions.
	Change aAirPropagationTime to aAirPropagationTime/2


	Rejected-

Comment should go to TGm rather than 11ay.

	2232
	40
	9
	The value of 3 should be reserved because secondary2 channel is not adjacent to the primary channel
	change to 'The value of 3 is reserved'
	Revised.

Removing the word “adjacent”.

TGay editor to make the changes shown in 11-18/ 0484 r1 under all headings that include CID 2232.

	
	
	
	
	
	



Discussion: None
Proposed changes to D1.0:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#1: (CID #2232):
Change P40 L6 “The A-BFT in Secondary Channel subfield indicates that the A-BFT is allocated on an adjacent secondary channel” to be “The A-BFT in Secondary Channel subfield indicates that the A-BFT is allocated on a secondary channel”





Straw Poll:
· Do you agree to accept resolutions to CIDs 1238, 1265, 1949, 2143, 2232 in doc 11-18/0484 r21?
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