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Abstract
This document proposes a resolution for the following CIDs: 3032, 3178, 3179, 3180, 3181, and 
3385. The proposed resolution is based on D3.0.
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REVISION NOTES:

R0: initial



Interpretation of a Motion to Adopt

A motion to approve this submission means that the editing instructions and any changed or added material are actioned in the TGmc Draft.  This introduction is not part of the adopted material.

Editing instructions formatted like this are intended to be copied into the TGmc Draft (i.e. they are instructions to the 802.11 editor on how to merge the text with the baseline documents).

TGmc Editor: Editing instructions preceded by “Instruction to Editor” are instructions to the TGmc editor to modify existing material in the TGmc draft.  As a result of adopting the changes, the TGmc editor will execute the instructions rather than copy them to the TGmc Draft.


CID LIST:

  CID    Sec.         Pg.         Ln                Comment                         Proposed Change              Resolution


	3032
	10.16.12
	1682
	34
	"A VHT STA is not required to perform any of the behavior described in this subclause associated with

Information Request and 20 MHz BSS Width Request" -- this statement either has no effect, or creates internal contradictions with "an HT STA shall" statements in this subclause.
	Identify the exceptions in this subclause and replace "<a type of HT STA>..." with "<a type of HT STA> that is not a VHT STA..."  where <a type of HT STA> might include things like "40MC HT AP 2G4" and similar abominations.
	Revised. 

Editor, please include the following text in the beginning of the section 10.16.12: 

“A VHT STA is not required to perform any of the behavior described in this subclause associated with 2G4 operation.” 








	3178
	22.3.7.4







	2470
	38
	Clarify relationship between transmit chains and frequency segments
	Change "the complex baseband signal of frequency segment i_Seg in transmit chain i_TX" with "the complex baseband signal on transmit chain i_TX of frequency segment i_Seg".

The current wording suggests that both frequency segments appear on each transmit chain.
	Revised. 

Editor, please change the text as follows: 

“represents the complex baseband signal of frequency segment iSeg inand transmit chain iTX;”





	3179
	22.3.7.4
	2471
	62
	Clarify starting point of time offset
	Replace "starting time of the corresponding field" with "starting time of the corresponding field relative to the start of L-STF"
	Revised. 

Editor please change the text to: 

"starting time of the corresponding field relative to the start of L-STF (t=0)"





	3180
	22.3.8.2.2
	2476
	10
	Clarify interpretation of N_TX for 80+80
	CSD values depend on N_TX (which determines the row in Table 22-10). Which value should be used for 80+80?

For example, in Figure 22-9, a total of four transmit chains is shown. Per formula(22-20), the four signals would be labelled as (0,1), (0,2), (1,1) and (1,2), with the first number being the segment number and the second the antenna number. Is N_TX=4 or N_TX=2 in this case? Which row of Table 22-10 should be used?

We propose that the correct intepretation of N_TX is the number of transmit chains per frequency segment and therefore N_TX=2 in the example of Figure 22-9. Using N_TX=4 in this case would result in 2x4 signals according to (22-20), with each of these signals requiring a transmit chain for its generation.
	Revised. 

Editor please change the text in Table 22-10 to the following: 

“Total
number of
transmit
chains (NTX) per frequency segment”




	3181
	22.3.8.2.2
	2476
	31
	Use consistent naming for 80+80. Sometimes we use "noncontiguous transmission using two 80 MHz frequency segments". Other times, we use "noncontiguous 80+80 MHz VHT transmission"
	Propose to use "noncontiguous 80+80 MHz VHT transmission" throughout
	Accepted. 

Editor please make the proposed change throughout the draft. 




	3385
	8.4.2.157.3
	1032
	7
	Not clear whether the Supported VHT-MCS and NSS Set field refers to per-user or total N_SS, in the case of MU-MIMO
	Suggest it be per-user
	Revised. 

Editor please make the following change on pg 1032 ln 10: 

“The Per-user Supported VHT-MCS and NSS Set field is used to convey the combinations of VHT-MCSs and spatial
streams that a STA supports for reception and the combinations that it supports for transmission.
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