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Interpretation of a Motion to Adopt

A motion to approve this submission means that the editing instructions and any changed or added material are actioned in the TGaf Draft.  This introduction is not part of the adopted material.

Editing instructions formatted like this are intended to be copied into the TGaf Draft (i.e. they are instructions to the 802.11 editor on how to merge the text with the baseline documents).

TGaf Editor:  Editing instructions preceded by “TGaf Editor” are instructions to the TGaf editor to modify existing material in the TGaf draft.   As a result of adopting the changes, the TGaf editor will execute the instructions rather than copy them to the TGaf Draft.

Submission Note: Notes to the reader of this submission are not part of the motion to adopt.  These notes are there to clarify or provide context.
Maximum Input Level related comments
	CID
	Page
	Clause
	Comment
	Proposed Change

	245

	138
	E.2.5.4
	Specify receiver maximum input level at -20dBm instead of -5dBm.

.
	As in comment.



	267
	138
	E.2.5.4
	The maximum receive input level is kept at -5dBm (which is 15dB to 25dB above the limits specified for 2.4GHz and 5GHz respectively). 
Do not understand the need for increasing the limit. 
	Keep the maximum receive input level to -20dBm 
Further, given that similar information for 2.4/5GHz band is kept in Clause19, move this information to corresponding section in Clause19



	638
	138
	E.2.5.4
	11n required -30 dBm for 5 GHz and -20 dBm for 2.4 GHz.  The -5 dBm for TVWS band may put too much burden on device implementation.
	


Propose: Accepted CID 245, 267, and 638. Use -20dBm as maximum receive input level in the TVWS band. 
Editing instructions
E.2.5.4 Receiver maximum input level in the TVWS band

The receiver shall provide a maximum PER of 10% at a PSDU length of 1000 octets for non-HT operation and at a PSDU length of 4096 octets for HT operation, for a maximum input level of -520 dBm in the TVWS band, measured at each antenna for any baseband modulation.
Abstract





This document contains proposed resolution of some of the comments categorized as PHY Receiver maximum input level in LB171 of P802.11af D1.02. Proposed resolutions are based on 802.11af draft text D1.02.





This submission provides resolution to comments 245, 267, and 638.
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